Отборите на Септември (София) и Черно море излизат в реванш от плейофите за класиране

...
Отборите на Септември (София) и Черно море излизат в реванш от плейофите за класиране
Коментари Харесай

Черно море ще брани гол аванс срещу Септември

Отборите на Септември (София) и Черно море излизат в реванш от плейофите за класиране от 7-о до 10-о място в Първа лига. Варненци завоюваха на “Тича ” с 2:1, само че направиха много пропуски , а голът на непознат терен дава съществени шансове на Септември да излезе краен победител.

Наставникът на Черно море Илиан Илиев се надява футболистите му да са по-концентрирани в завършващата фаза. Той ще заложи на върха на офанзивата на Радослав Василев, а малко зад него ще действа Георги Божилов. Атанас Зехиров и Мехди Фенуш ще са на двата фланга, а като вътрешни халфове ще си партнират капитанът Георги Илиев и Петър Витанов, написа Sportal.bg.

Старши треньорът на Септември Николай Митов се колебае на кого измежду Мартин Тошев и Мирослав Будинов да гласоподава доверие като централен нападател. С по-големи шансове е Тошев, който означи попадението във Варна. В средата на терена титуляр ще е Яя Меледже, който ще играе  до Димитър Господинов. С организаторски функционалности ще е натоварен Борис Галчев.

Септември завоюва и двата мача против Черно море през постоянния сезон, само че “моряците ” се постановиха в първия плейоф и в този момент сигурно следва непредвидим реванш.

ППЛ, плейофи за Лига Европа:

СЕПТЕМВРИ - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

СЕПТЕМВРИ (4-2-3-1):  Галев; Г. Стоичков, Елтон, Добрев, И. Стоянов; Костадинов, Меледже; Гади, Галчев, Тилев; М. Тошев
Старши треньор: Н. Митов
ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1):  Макенджиев; Станчев, Димов, Хасани, Кононго; П. Витанов, Г. Илиев; Зехиров, Божилов, Фенуш; Р. Василев
Старши треньор: И. Илиев

СЪДИЯ:  Стефан Апостолов
СТАДИОН:  “Васил Левски ”
НАЧАЛО:  17:30 часа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР